Tratament "MINUNE" anti-COVID-19, descoperit în Israel. Berkovits: Se folosește sub formă de inhalație

Medicul Herman Berkovits
Medicul Herman Berkovits

Cercetătorii din Israel au găsit un nou tratament împotriva COVID-19.

Medicul Herman Berkovits, doctorul personal al premierului Benjamin Netanyahu, a explicat totul despre medicament. Acesta a spus că medicamentul se numește EXO CD-24 și este o substanță proteică care a fost folosită în cercetarea cancerului.

"Un profesor de la acest spital a folosit această substanță proteică, folosită mai mult pentru cercetarea cancerului, pe 30 de pacienți cu COVID-19, cu o formă de boală medie spre severă, ce nu erau dependenți de oxigen. În două zile, acești bolnavi au reacționat extraordinar și în patru zile deja 29 dintre ei au fost acasă. De altfel, și pacientul numărul 30 a ajuns acasă în cea de-a cincea zi. Este o substanță ieftină și ușoară care se folosește sub formă de inhalație o dată pe zi, timp de cinci zile. A fost un experiment doar pe 30 de bolnavi, însă pentru a continua această cercetare trebuie să fie făcută pe sute de bolnavi", a declarat Herman Berkovitz, pentru gandul.ro.

Experimentul trebuie realizat pe sute de pacienți

"Dacă experimentul pe sute de bolnavi va da rezultate, atunci putem spune că într-adevăr am reușit. Foarte multe medicamente au fost experimentate în acest an pandemic, în toată lumea, însă, din păcate, foarte puține ajută. Cel mai probabil, Ministerul va da aprobare săptămâna viitoare și atunci se vor face experimente pe sute de bolnavi", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel