EXCLUSIV  Tratament folosit de zeci de ani, MINUNI în lupta cu COVID. Scade mortalitatea semnificativ. ”Nu aveau DOVADA”

Încă nu s-a găsit un tratament sau un vaccin sigur pentru infecția cu noul coronavirus, dar studiile arată că mai multe medicamente reduc rata mortalității în cazul pacienților infectați. 

Profesorul Cristian Vlădescu a explicat în cadrul dezbaterii ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!”, organizată de DC Media Group, despre tratamentul care scade rata mortalității în cazul pacienților aflați în stare gravă cu coronavirus și care se află la terapie intensivă. 

”Unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru Covid-19, pentru SARS-CoV-2, este tratamentul cu un tip de cortizon, Dexametazona, care este folosit de 40-50 de ani lejer, era folosit în cazurile grave, era folosit uzual. Acum s-au făcut studii care au dovedit că, în cazul Covid-ului, scade mortalitatea cu vreo 30 și ceva la sută pentru pacienții care sunt pe ventilație și doar cu vreo 25% pentru pacienții care nu sunt pe intubare și ventilație mecanică. Efectul lui era foarte clar cunoscut, dar nu aveau dovada”, a declarat profesorul Cristian Vlădescu în exclusivitate la DC NEWS TV

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel