Tragedie la Caracal. Mama Luizei: Tatăl meu a fost umilit de procurorii DIICOT

Mama Luizei, fata dispărută acum trei luni şi jumătate la Caracal şi pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că ar fi ucis-o, a mărturisit la Antena 3 că tatăl ei a fost umilit de procurorii de la DIICOT după ce a picat testul poligraf. În plus, aceasta a afirmat că anchetatorii nu au făcut deloc progrese în căutarea Luizei, până acum. 

"Tatăl meu a picat testul poligraf, m-a chemat domnul procuror pe mine singură apoi şi mi-a zis că tatăl meu este un mare mincinos. Mi-a vorbit foarte urât. Tatăl meu a fost foarte umilit de domnul procuror. Nu ne-a arătat niciodată ce era la dosar, mereu ni se zicea că nu există nicio pistă. Intram veseli acolo şi mereu ieşeam cu răspunsuri negative. Ne spunea că o să ne anunţe când are o pistă sigură. De trei luni şi jumătate am tot primit răspunsul ăsta", a spus mama Luizei. 

O singură pistă în aproape patru luni de anchetă

"Ne-a trimis la un moment dat un filmuleţ cu fiica mea, înainte să urce în maşina criminalului. Domnul procuror ne-a spus că de când a ajuns fata mea acolo şi până s-a urcat în maşină au trecut cinci maşini. Se vede fiica mea cum vine spre locul unde s-a urcat în maşină, vorbeşte la telefon, iar în dreptul unui magazin de anvelope mai este o doamnă. Fiica mea trece de doamnă, dar apoi nu se mai vede pe filmare. E de pe 14 aprilie, ziua dispariţiei. Nu mi-a arătat şi maşinile care au trecut pe acolo. Mi-a zis că într-o oră şi jumătate au trecut cinci maşini pe acolo. A zis că nu poate să vadă numerele la maşini, iar în termen de câteva zile, mi-a zis dânsul că va încerca la Bucureşti să mărească numerele, să le vadă concret. Asta mi-a zis acum trei săptămâni. Singurul răspuns concret ăsta a fost, dar a rămas negativ, nu a reuşit. Dl Vasilescu era, nu mă feresc", a mai declarat mama Luizei la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel