'Totul va fi bine!', eveniment care marchează reluarea zborurilor

Evenimentul 'Totul va fi bine!', organizat de Compania Națională Aeroporturi București are loc miercuri și marchează reluarea zborurilor după pandemie. 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti organizează miercuri evenimentul 'Totul va fi bine!', care va marca reluarea zborurilor după pauza impusă de criza mondială declanşată de apariţia şi răspândirea SARS CoV-2, în condiţiile în care traficul aerian al României a scăzut în ultimele două luni cu aproximativ 98%.

Cum a fost această perioadă pentru oameni

'Pentru întreaga omenire, prima jumătate a anului 2020 a reprezentat din punct de vedere sanitar, economic şi social cea mai mare provocare a secolului. Industria aviaţiei constituie una dintre ramurile economice cele mai grav afectate de măsurile ce au vizat limitarea răspândirii noului virus, măsuri concretizate în anularea a milioane de zboruri şi în interdicţia de deplasare suportată de oamenii de pretutindeni. În acest context, CNAB a înregistrat, în ultimele două luni, o scădere a traficului aerian de pasageri cu aproximativ 98%', spun organizatorii.

Totodată, evenimentul este dedicat celebrării zborului primului avion conceput, realizat şi pilotat în România de Aurel Vlaicu, care, la 17 iunie 1910, se ridica în aer pe câmpul de la Cotroceni, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel