Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”

foto pixabay/ Horoscop leu 2022
foto pixabay/ Horoscop leu 2022

Mari schimbări se anunță pentru o zodie în 2022. 

”În 2022, îți vei da seama dacă în 2021 ai luat decizia cea mai bună pe plan personal. Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.” anunță ASTROSENS pentru nativii ZODIEI LEU pentru anul 2022. 

Veți crede că dați lovitura

Pe plan financiar, nativii zodiei leu ar putea iniția o afacere. 

”2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Atenție: trebuie să fii foarte atent în preajma datei de 12 aprilie. Conjuncția Jupiter-Neptun din casa a 8-a te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă/ juridică/ educațională va fi destul de încărcată.” mai arată sursa citată. 

Planurile prind contur după 20 august

”Planurile tale vor prinde contur după 20 august, când Marte intră în casa a 11-a, a viitorului apropiat. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante.” conchide Astrosens.ro

Vezi și: EXCLUSIV  Vești foarte bune pentru Berbec, Taur, Gemeni, Balanță, Scorpion, Pești. Vindecare, bucurie, susținere!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel