TOȚI locuitorii unui oraș vor fi TESTAȚI după apariția unor focare de COVID-19

Toți locuitorii unui oraș vor fi testați la COVID-19 după apariția unor noi cazuri de coronavirus. 

Autoritățile din orașul Qingdao din China au declarat că vor efectua teste COVID-19 pentru întreaga populație de peste 9 milioane de persoane, în următoarele cinci zile, după ce au apărut noi cazuri de coronavirus într-un spital, transmite Reuters. Orașul a raportat șase cazuri noi de COVID-19 și șase cazuri asimptomatice în 11 octombrie. Majoritatea cazurilor erau legate de spitalul din Qingdao.

Raportul Comisiei Naționale de Sănătate (NHC) de 21 de cazuri confirmate de COVID-19 în China continentală pentru 11 octombrie a fost publicat după anunțul Qingdao, dar nu a inclus nicio infecție confirmată în oraș și nu a fost clar imediat de ce. Numărul de noi cazuri asimptomatice, pe care China nu le consideră ca fiind cazuri confirmate, a crescut la 32 de la 23 cu o zi mai devreme, a spus NHC. 

China deține capacități uriașe de testare și a anunțat că peste 140.000 de angajați din sistemul medical, pacienți și personal au fost deja testați, în Qingdao, după confirmarea cazurilor de coronavirus. Deși numărul cazurilor a scăzut mult, autoritățile rămân în alertă maximă. Numărul total de cazuri confirmate de COVID-19 în China continentală se ridică acum la 85.578, în timp ce numărul morților a rămas neschimbat, la 4.634.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel