Tot ce trebuie să știi despre stimulentele de credit de călătorie

Guvernele caută modalități de a menține economia în mișcare în această vară. Una dintre cele mai interesante propuneri este un stimulent al creditului de călătorie. 

Stimulul creditului de călătorie „Explore America”

Industria călătoriilor și a restaurantelor resimte unele dintre cele mai grave efecte economice ale întreruperilor pandemice. În timp ce unii oameni poate călătoresc mai mult, majoritatea preferă să stea acasă din motive de sănătate și financiare.

Creditul fiscal „Explore America” provine dintr-o discuție din mai cu președintele Trump, înalți oficiali ai Casei Albe și directori de restaurante. Acest credit ar putea fi o alternativă la salvarea unor sume de bani. Oamenii pot călători și pot da fonduri celor mai buni furnizori de turism și restaurante.

Cum ar putea funcționa creditul de călătorie

Până în prezent, creditul fiscal Explore America este în jurul sălilor Senatului și Casei. Nici o legislație oficială nu include acest credit. Asociația de călătorie din SUA oferă cele mai bune informații despre cum ar putea funcționa stimulul creditului de călătorie.

Acest credit poate ajuta companiile de călătorii cu cele mai bune oferte post-coronavirus și restaurantele obțin unele venituri înapoi.

Cheltuieli deductibile pentru alimente și divertisment

Întreprinderile se bazează în principal pe întâlniri Zoom pentru a organiza afaceri cu clienți noi și existenți.

Creditul poate constitui un stimulent pentru călătorii de afaceri pentru a pleca din nou în interes de muncă. 

Propunerea actuală este de a deduce integral cheltuielile de afaceri cu alimente și divertisment pe o perioadă de până la trei ani. Această deducție se reduce apoi la 50% din costurile eligibile.

Reduceri de impozit pentru afaceri pentru îmbunătățirea măsurilor de siguranță

Consumatorii și întreprinderile încă determină cum va arăta călătoria într-o lume post-coronavirus.

Barierele plexiglasului, măștile feței și cerințele de distanțare socială vor rămâne sau vor dispărea în curând? Este posibil ca oamenii să nu dorească să călătorească până când nu se simt în siguranță de expunerea potențială a coronavirusului.

Aflați mai multe aici https://www.forbes.com/sites/geoffwhitmore/2020/06/23/everything-you-need-to-know-about-the-travel-credit-stimulus/#5c9777d92595

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel