Toni Petrea, prima REACȚIE după finala Cupei României: E o perioadă TULBURE

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tehnicianul Toni Petrea a oferit miercuri seară primele declarații după ce echipa pe care o antrenează, FCSB, a cucerit Cupa României.

Miercuri seară, Cupa României a fost cucerită de FCSB. Echipa lui Gigi Becali a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în finala de la Ploiești. Golul a fost înscris de Dennis Man în minutul 65.

FCSB se mândrește astfel cu 12-lea trofeu și a 3-a Cupă. 

După meci, Toni Petrea a declarat că e drum lung până la formarea unei echipe de talie europeană. Totuși, e fericit de reușita FCSB.

„E dificil de spus dacă vom putea ajunge într-o grupă europeană. E o perioadă tulbure, nu știm câte meciuri vom mai juca. Rămâne să ne pregătim și să încercăm să ajungem unde ne dorim. Sunt sigur că jucătorii sunt un pic surprinși de noul mod de lucru”, a declarat Toni Petrea, miercuri seară. 

„Acum câteva luni nu știam ce se va întâmpla. Nu aș fi crezut așa ceva. Mă bucur pentru acest deznodământ. Felicit jucătorii pentru ce-au demonstrat azi, deși în prima repriză am avut ceva probleme. Jocul nostru a scârțâit un pic. Poate normal, ținând cont de miză. Pentru unii dintre jucători a fost miza destul de mare și s-a văzut în prima repriză. În a doua am jucat mai repede, am intrat mai bine și am dat drumul la joc. Am avut ocazii, puteam să mai marcăm. Felicit jucătorii pentru atitudine.

Sper să fie de bun augur și să ne îmbunătățim jocul. Încercăm să găsim metodele potrivite pentru a le crește valoarea jucătorilor. Mie îmi place 4-3-3, avem jucători care pot face chestia asta. E un sistem ofensiv, eu sunt adeptul lui. Sunt alte responsabilități când ești principal. Dar e plăcut”, a mai spus antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, conform digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel