Tolontan, despre legătura dintre Piedone și Colectiv: Inspectorii ISU aveau birouri în primăria Sectorului 4.

Intrarea lui Cristian Popescu Piedone în cursa pentru Primăria Sectorului 4 a redeschis discuția despre cum au murit cei 64 de oameni în clubul Colectiv, scrie Cătălin Tolontan.

"Dincolo de chestiunile care țin de aprobările de funcționare acordate clubului, Piedone are și altă legătură cu "Colectiv", despre care puțini știu. E o pistă pe care nici procurorii nu au mers încă", susține o sursă din ISU a ziarului.

În perioada septembrie 2014 – primăvara anului 2015, Antonina Radu şi George Matei, doi inspectori de la ISU București au fost de la multe ori la "Colectiv". De fiecare dată, ei ajungeau "în control" la club , venind din sediul Primăriei Sectorului 4. Apoi, se întorceau tot în instituția condusă de Cristian Popescu Piedone.
"Pompierii și primăriile erau mînă în mînă. De fapt, inspectorii ISU București Ilfov aveau birouri în primăriile de sector. Piedone știa foarte bine acest lucru" sursă a gsp.

[citeste si]

"Colectiv" funcționa, toată lumea știa de el, numai că, imediat după catastrofă, autoritățile au spus că habar n-aveau de club.
Inițial, minciuna a ținut, în primul rînd pe fondul încrederii publice în Raed Arafat, care a fost principalul comunicator din partea statului în acele zile.

Întrebat în acele zile dacă acești doi pompieri aveau biroul în primăria lui, Popescu Piedone a spus "Nu, nici vorbă!". La cîteva minute, șefa de PSI de la Primărie l-a contrazis pe Piedone, amintindu-i exact etajul și camera unde stăteau cei doi inspectori de pompieri.
După o lună s-a vădit că nu doar Piedone, ci și conducerea ISU și IGSU mințise, scrie tolo.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel