Toate străzile din Lungulețu, dezinfectate de un om de afaceri: "2000 de lei m-a costat"

Un om de afaceri din Lungulețu, județul Dâmbovița, ajutat de frații săi și de prieteni, a dezinfectat străzile din toată comuna, pe cheltuiala proprie. 

Omul de afaceri George Duțu a declarat, corespondentului Mediafax, că tot ce a făcut a fost din solidaritate. Astfel, el a anunțat primăria din localitate și a început o acțiune de dezinfecție pe străzile din toate satele comunei. Dezinfecția a fost făcută cu substanțe care fac parte din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandate pentru acest tip de acțiune.

"Dacă nimeni nu ia atitudine, am zis să fac eu"

"Din solidaritate. Dacă nimeni nu ia atitudine în comună, am zis să fac eu. Am cumpărat dezinfectant, 2000 de lei m-a costat. Cu frații mei, suntem 5 frați, și doi prieteni am făcut. Personal am fost cu tractorul. Am făcut cu ce utilaje avem. Nu a rămas stradă din comună pe care să nu o fi stropit", a declarant Duțu.

Acesta spune că este hotărât să continue acțiunea. „O să dau cu dezinfectant pe străzi, pe timpul pandemiei, în fiecare duminică", a adăugat omul de afaceri. George Duțu are 400 de hectare plantate cu legume pe care le vinde supermarketurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel