EXCLUSIV  Toader, OUG legi justiție. Codrin Ștefănescu: Mi se pare strigător la cer

Bogdan Cotigă / 17 oct 2018 / 21:10 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, pentru DC News că nu este mulțumit de modul în care a ieșit ordonanța privind legile justiției propusă de minstrul Tudorel Toader.  

"Eu nu sunt mulțumit de ceea ce a făcut Tudorel Toader cu ordonanța. Legile astea, cu foarte mult efort, cu foarte mult scandal din partea #Rezist, cu blocajele lui Iohannis, au fost atacate și răsatacate. După ce te chinui, te lupți pentru dreptate cu un sistem care nu vrea schimbare, după toate presiunile din această perioadă, să vii să modifici iar că vrea nu știu cine de la Bruxelles... mi se pare strigător la cer”, a zis Codrin Ștefănescu pentru DC News.

Așteptări de la ministrul Justiției

"Eu îl aștept pe Tudorel Toader să vină cu propunere de ordonanță pentru o dezbatere publică pe amnistie și grațiere, să vină cu un punct de vedere despre ordonanța protocoalelor secrete și efectul acestora în societate. Toate acestea au fost pe baza sesizărilor asociațiilor magistraților din România, nu la dorința PSD-ului. Și cu toate că i-am cerut și eu, și colegii să răspundă vizavi de aceste lucruri, el a evitat să le raspundă ziariștilor. A ocolit răspunsul. Ordonanța asta este bunicică, dar nu am cum să fiu mulțumit. Eu vreau lucruri foarte bune și odată tranșate pentru societatea românească, care s-a aflat într-un război intern și sub asediul acestui stat paralel, pentru aproape 15 ani", a mai spus Codrin Ștefănescu pentru DC News.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25