TIR răsturnat peste un autoturism. Un mort și doi răniți - UPDATE

TIR răsturnat  - foto ilustrativ: ISU Sibiu
TIR răsturnat - foto ilustrativ: ISU Sibiu

Trei persoane au fost rănite după ce un TIR s-a răsturnat peste mașina în care se aflau. Salvatorii au intervenit imediat. 

UPDATE: În urma accidentului șoferul TIR-ului a decedat.

Șoferul unui ansamblu TIR, condus spre Vâlcea, în curbă la dreapta, patrunde pe contrasens și intră in coliziune cu un autoturism condus din sens opus. Din păcate, șoferul ansamblului TIR a decedat. Din turism, șoferul și pasagera sunt răniți, conștienți, vor fi transportați la spital”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. 

Traficul a fost deblocat pe un sens și se circulă alternativ.

- Știrea inițială - 

Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism în urma unui accident produs pe Drumul Național 7, în județul Sibiu. Mai multe echipaje medicale au intervenit la fața locului pentru salvarea victimelor prinse în mașină. 

”ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de descarcerare, o autospeciala de stingere și un echipaj Smurd, pe DN 7, între localitățile Lazaret și Boița la un accident rutier, un TIR rasturnat peste un autoturism, trei victime.

Din primele informații sunt implicate trei persoane. Două conștiente primesc ingrijiri medicale, iar a treia persoana este inconștientă, încarcerată. La fața locului se află și un echipaj SAJ”, susțin reprezentanții ISU Sibiu.

Trafic blocat total

În urma accidentului grav traficul rutier a fost blocat total, au anunțat reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea vinovăției. 

Un dosar penal a fost deschis în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel