Aglomerație la punctele de frontieră bulgare. Popescu: Timp de așteptare URIAȘ la ieșirea din țară

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Alexandra Popescu, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră, a vorbit despre situația de la punctele de trecere a frontierelor și despre timpul de așteptare.

"În momentul de față avem un punct ridicat de așteptare la ieșirea din țară prin punctul de trecere a frontierei Calafat doarece numărul acestora este unul foarte ridicat, dar și datorită măsurilor speciale pe care și autoritățile de frontieră bulgare le-au dispus în punctele lor de frontieră, în contextul virusului", a declarat Alexandra Popescu, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră, în direct la B1 TV.

Timp de așteptare uriaș. "Traficul este într-o continuă dinamică"

"Timpul pe care în aproximăm în acest moment se ridică undeva la 300 de minute la sensul de ieșire din țară. Traficul este într-o continuă dinamică. Aș vrea să vă reamintesc faptul că autoritățile ungare au format acel culuar prin care se poate trece pe timpul nopții, într-un interval bine stabilit și că este un număr foarte mare de persoane și de mijloace de transport, atât marfă, camioane, cât și autoturisme, care se prezintă la intrarea în țară prin punctele din vestul țării. Odată întrare în țară, în fucție de ruta acestora, ele se distribuie către celelalte puncte de frontieră", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel