The New York Times, critici ASPRE de COVID - 19 pentru Guvernul spaniol: PREA TÂRZIU

Critici aspre vin din partea unuia dintre cele mai prestigioase ziare din lume, The New York Times, față de managementul pe care Guvernul Spaniei îl are în criza coronavirusului.

Ziarul din New York a publicat un articol intitulat: "Spania devine ultimul epicentru al coronavirusului după un răspuns ezitant", în care acuză Executivul Sánchez că a reacționat târziu împotriva pandemiei.

În articol, ziarul din New York amintește că doar cu cinci zile înainte de a anunța starea de urgență, Guvernul a permis demonstrații masive în diferite orașe spaniole, precum și mitingul Vox din Madrid.

Jurnaliștii de la această publicație mai scriu că alte țări cum ar fi Portugalia, Danemarca, Estonia, Letonia, Republica Cehă sau mai multe state latino-americane și-au închis granițele deși au cu mult mai puține cazuri de infecție decât Spania.

Deși articolul recunoaște că Spania are unul dintre cele mai bune sisteme de asistență medicală din Europa, se raportează că spitalele încep să aibă probleme cu abordarea epidemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel