Teste pentru depistarea COVID-19, GRATIS în Maramureş

Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash

Românii din Maramureş se pot testa gratuit pentru depistarea COVID-19, în cadrul unui program lansat de Consiliul Judeţean.

Programul Consiliului Județean Maramureș se numește „Testăm pentru sănătatea maramureșenilor”. Persoanele interesate trebuie să aibă domiciliul în Maramureș și să depună o solicitare pe portalul programului sau la primăria localității în care locuiesc.

„În această etapă a proiectului, testarea se va realiza prin metoda RT-PCR și prin Testarea Rapidă Antigen, după caz”, anunță reprezentanții Consiliului Județean Maramureș.

Centrele la care cetățenii din județul Maramureș pot fi programați pentru testare sunt: Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare, Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Rușdea Baia Mare, Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus și Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș.

De asemenea vor fi deschise alte trei centre de testare la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, Centrul medical de permanență din Seini și Centrul medical de permanență din Dragomirești, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel