Teste pentru COVID-19, pierdute în Hunedoara. Mărturiile unor români stați 24 de zile în izolare

Reprezentanții DSP Hunedoara au pierdut un lot de teste pentru Covid-19, au transmis o profesoară și iubitul său, recent întorși din Italia.

Reprezentanții DSP Hunedoara au pierdut un lot de teste pentru Covid-19, au transmis o profesoară și iubitul său, recent întorși din Italia, conform Realitatea Plus.

„Am venit din Italia pe 25 (n.r. februarie 2020), conform legii ne-am dus la un spital, la Spitalul Județean Deva. Am declarat din ce zonă am venit, cei de la Deva au anunțat DSP. În ziua a 13-a, iubitul meu a prezentat simptome. Cei de la DSP au venit doar în ziua a 14-a să ia probe pentru Covid-19. Din ziua a 14-a până în ziua a 24-a, nu am avut niciun rezultat din partea DSP Hunedoara", a spus profesorul de limba română, Cristina Ciucu.

Regrete pentru cele întâmplate

„În ziua a 24-a, o voce neputincioasă de la celălalt capăt al firului telefonului și-a cerut scuze și ne-a spus că regretă cele întâmplate. Se pare că lotul nostru de teste s-a pierdut și au aflat doar în acea zi că suntem negativi. Am întrebat dacă trebuie să facem următorul test. Ne-au spus că dacă îl facem, vom mai sta încă 10 zile în izolare. Nu vă pot spune cine este persoana, fiindcă cei de la DSP Hunedoara niciodată nu s-au prezentat când au sunat, chiar și să ne întrebe cum ne simțim", a continuat ea.

„După 24 de zile și-au cerut scuze, ne-au spus că suntem negativi, dar au pierdut lotul nostru de teste și de aceea nu ne-au spus mai devreme dacă suntem sau nu. Însă, această problemă a fost la nivelul întreg județului, pentru că sunt persoane sau asistente de la Spitalul Petroșani care așteaptă și dumnealor rezultatele de zile întregi. Am înțeles că directorul DSP Hunedoara și-a înaintat demisia și este un nou director. Sper ca situația să se rezolve", a încheiat Cristina Ciucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel