Tesla închide fabricile din California și New York din pricina noului coronavirus

Tesla va închide temporar fabrica de mașini din Fremont, California, începând cu sfârșitul zilei de luni.

Tesla va închide temporar fabrica de mașini din Fremont, California, începând cu sfârșitul zilei de luni, 23 martie, conform The Verge. Astfel, compania creată de Elon Musk se alătură majorității producătorilor auto din SUA care-și suspendă activitatea, din cauza pandemiei de coronavirus. Tesla va suspenda și operațiunile fabricii de panouri solare din Buffalo, New York.

„În ciuda tuturor precauților de sănătate, continuarea operațiunilor din anumite locații a cauzat probleme pentru angajații și furnizorii noștri", a transmis compania, într-un comunicat de presă. „Așadar, am decis să suspendăm temporar producția", în ambele fabrici.

Ce se întâmplă cu angajații

Angajații cu contract pe oră vor „continua să-și primească salariul până luni, moment din care vor primi concediu plătit în timpul operațiunilor suspendate", a mai spus Valerie Workman, directorul regional al resurselor umane Tesla.

„Cei care au lucrat de acasă ar trebui să continue să facă acest lucru și să considere că situația e normală. Înțelegem că aveți multe întrebări și noi vă vom oferi resurse adiționale în viitoarele ore și zile", a mai spus Workman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel