Teodorovici a dat buzna peste Ciolacu: I-am spus că Dăncilă nu merită!

Eugen Teodorovici a năvălit astăzi peste liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în plin plan al acestuia de răsturnare a actualei conduceri a PSD. 

Eugen Teodorovici, actual președinte executiv al PSD, a afirmat, la Antena 3, că a fost la Marcel Ciolacu pentru a-i spune că ”Viorica Dăncilă nu merită să iasă pe ușa din dos”. 

”Am spus câteva lucruri, cum ar fi: în primul rând această femeie, hai să spunem așa, femeie, președintele partidului astăzi, nu merită să iasă pe ușa din dos, pentru că, până una-alta, CEx-ul a votat-o să fie candidatul partidului la prezidențiale, cu două sau trei excepții.” a afirmat Eugen Teodorovici. 

În plus, liderul PSD a atras atenția că, de fiecare dată când a fost invitată în teritoriu, Viorica Dăncilă a mers și a onorat orice fel de solicitare. ”Toți și-au făcut poze cu dânsa.” atrage atenția Teodorovici, adăugând că nimeni n-a spus că ar fi strategia de campanie greșită. 

”Cred că dânsa și-a asumat în momente grele ale partidului o poziție destul de sensibilă și mai ales o răspundere foarte mare”, a mai afirmat Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel