"Tempest", noul album Bob Dylan, va fi lansat în septembrie

Tempest, noul album Bob Dylan, va fi lansat în septembrie
Tempest, noul album Bob Dylan, va fi lansat în septembrie

Un nou album de studio al cântăreţului Bob Dylan, intitulat "Tempest", va fi lansat pe 11 septembrie, o dată care marchează împlinirea a 50 de ani de la lansarea albumului de debut al artistului american, au anunţat, marţi, reprezentanţii casei de discuri Columbia Records.

Autor:Mihaela Budescu

 Albumul va conţine 10 piese noi originale şi este cel de-al 35-lea material de studio pentru Bob Dylan. Precedentul său album, "Together Through Life", lansat în 2009, s-a vândut în peste un milion de copii şi a debutat pe prima poziţie atât în topul american, cât şi în cel britanic.

Noul disc vine într-o perioadă în care Dylan debordează de creativitate, este apreciat de criticii de specialitate, având succes şi pe plan comercial. Din această perioadă prolifică a cântăreţului american fac parte albumele "Time Out Of Mind" - care a câştigat în 1997 premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului - dar şi "Modern Times", lansat în 2006, care i-a adus lui Dylan alte două premii Grammy.

Născut în Minnesota, Bob Dylan, în vârstă de 71 de ani, a primit în acest an Medalia Prezidenţială pentru Libertate şi a fost recompensat cu un premiu Pulitzer special în 2008 pentru impactul pe care muzica sa l-a avut asupra muzicii şi culturii americane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel