Teatrul Țăndărică te invită la Frumoasa și Bestia. Vezi programul

frumoasa si bestia
frumoasa si bestia

Teatrul de animație Țăndărică îi așteaptă pe toți cei care au vârsta mai mare de cinci ani să urmărească până pe 21 octombrie o serie de spectacole cu unele dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei. Dănilă Prepeleac, Cei trei purceluși, Scufița Roșie, Tom Degețel sau Mica Sirenă, și nu în ultimul rând, Frumoasa și Bestia, fac parte din oferta lunii octombrie a Teatrului Țăndărică, de unde pot fi extrase multe pilde pentru viață.

Frumoasa și Bestia este basmul minunat, în care frumusețea sufletului îngenunchează urâțenia fizică, unde sensul prieteniei și al dragostei este preamărit la adevărata sa valoare. ”Adevăratul mesaj al poveştii, pe lângă cel care spune că dragostea adevărată învinge întotdeauna, este acela că adevărata frumuseţe trebuie căutată în interiorul fiecăruia dintre noi”.

Spectacolul regizat de Cristian Pepino la Teatrul Țăndărică, Frumoasa și Bestia, completat de decorul și costumele minunate semnate de Cristina Pepino și de muzica lui Dan Bălan sunt doar câteva din elementele care ține suspendat publicul între realitate și fantastic.

Succesul reprezentației este menținut și de măiestria actorilor păpușari Daniel Stanciu, Gabriel Apostol, Cristian Mitescu, Paul Ionescu, Mariana Zaharia, Eugenia Barbu, Lili Gavrilescu, Andreea Ionescu, Geo Dinescu, Daniela Ruxandra Mihai, Marin Fagu, Viorel Ionescu, Dora Ortelecan Dumitrescu, Ana Maria Balescu, Dan Codreanu, Adrian Lefter, care dau viață nu numai eroilor din poveste, ci și tuturor elementelor magice: cufărul de aur, oglinda magică sau inelul fermecat.

Vezi aici programul integral al Teatrului Țăndărică până pe 21 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel