Teatrul Dramatic din Galați își suspendă activitatea după apariția unui caz COVID-19

Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galați își suspendă activitatea după apariția unui caz de COVID 19. Un angajat al instituției a fost depistat pozitiv cu SARS CoV-2 și mai mulți colegi s-au izolat la domiciliu.

Un actor al Teatrului Dramatic Fani Tardini a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Persoana în cauză manifestă o formă ușoară a bolii și este izolată la domiciliu, au anununțat reprezentanții teatrului gălățean.

Conducerea Teatrului Fani Tardini a dispus suspendarea întregii activități imediat după aflarea rezultatului testului și a notificat Direcția de Sănătate Publică a Județului Galați pentru a începe ancheta epidemiologică.

Toți angajații teatrului care au intrat în contact direct cu angajatul depistat pozitiv sunt izolați la domiciliu și urmează protocoalele stabilite în astfel de situații. Nici unul dintre ei nu au simptomele bolii.

Celorlalți angajați li s-a recomandat să limiteze pe cât posibil contactele sociale.

În același timp, teatrul a demarat procedurile pentru realizarea unei dezinfecții complete a spațiilor din clădire de către o firmă specializată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel