EXCLUSIV  Te lasă fără CUVINTE! Teologul Guia, IMPRESIONAT de gestul ultrașilor lui ''U'' Cluj în plină pandemie / foto

Teologul Valentin Guia a fost impresionat de un gest exemplar făcut în plină pandemie.

Aproape zilnic teologul Valentin Guia face acțiuni caritabile pentru familiile nevoiașe din județul Cluj și nu numai. Acum însă a primit un ajutor care l-a impresionat profund pentru că se leagă de echipa sa de suflet, pe care o iubește încă din tinerețe. Este vorba despre Universitatea Cluj. 

DC News: Cum v-au contactat fanii lui U Cluj pentru a vă ajuta în demersurile dvs. caritabile?

'În tinerețile mele am jucat la Universitatea Cluj-Napoca și această echipă a rămas în sufletul meu. Am sigla lui U pe toate treningurile și hainele cu care merg la copiii necăjiți sau la diverse acțiuni caritabile. Prin urmare, un suporter al Universității s-a uitat la un clip recent, cu o acțiune nobilă, pe care l-am postat pe pagina mea de Facebook, și m-a văzut îmbrăcat astfel. Pe sub hainele de protecție pe care le port în această perioadă, pe unde mă duc aveam un trening cu Universitatea Cluj.' a spus Valentin Guia.

'Suporterul a văzut și a pus postarea mea pe grupul lor din galerie. Și de aici a pornit totul. Au decis să ajute, deși recent suporterii inimoși au mai făcut un alt gest nobil. Au strâns 4.500 de euro împreună cu fanii lui Dinamo, bani care au fost donați pentru Spitalul de infecțioase din Cluj!' a punctat Valentin Guia.

'M-a impresionat faptul că au decis să doneze sânge, iar tichetele de masă rezultate în urma acestui fapt demn de apreciat au hotărât să le direcționeze către copii nevoiași ai patriei. Practic au făcut de două ori bine! Au donat viață și au donat și tichetele de masă aferente. Atât de tare m-au impresionat când au deschis plicul cu tichetele de masă... fiecare bon de masă l-au donat. Valoarea totală a fost de 5.000 RON.' a menționat Valentin Guia.

'Ne-am întâlnit la un hipermarket din Cluj și am făcut cumpărăturile necesare pentru familiile nevoiașe. După ce am terminat de aprovizionat, au plecat mai multe mașini spre copiii respectivi. Un moment amuzant a fost atunci când am golit cărucioarele de cumpărături și după ce am încărcat mașinile cu proviziile... am avut un șir lung de cărucioare în parcare.' a adăugat Valentin Guia.

'Universitatea Cluj este o mare familie! Acum m-a sunat un alt lider al galeriei și mi-a spus că nu se vor opri aici. O altă facțiune a galeriei se mobilizează. În aceste zile încearcă să strângă alimente și să vină să ne ajute, iar noi le vom distribui copiilor necăjiți. ' a concluzionat teologul Valentin Guia, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel