Tăriceanu, FULMINANT: Care petreceri? De la Palatul Victoria? "Sunt frecție la un picior de lemn"

Călin Popescu Tăriceanu susține că noile restricții anunțate de către autorități nu au sens.

"Nu știu dacă ați văzut aseară declarația de la Palatul Victoria a domnului Iohannis. Lipsit de prompterul uriaș de la Cotroceni de pe care citește un text scris de alții, domnul Iohannis ne-a anunțat ce sectoare economice mai închid. Pe scurt, închid cam tot ce mișcă, mai puțin secțiile de votare! Exceptând măsura cu obligativitatea măștii, toate celelalte măsuri anunțate cu voce gâtuită de Iohannis fără prompter sunt frecție la un picior de lemn!

"Care petreceri?"

Interzicerea petrecerilor? Care petreceri? De la Palatul Victoria? Interzicerea circulației pe timp de noapte? Ăștia cred că suntem un popor de zombie? Au impresia că de abia așteptăm noaptea ca să ne repezim pe străzi? Care este logica închiderii magazinelor mai devreme? Vor să ne înghesuim cu toții într-un interval de timp?

Vor să mai pună pe butuci niște afaceri? Vor să mai trimită niște oameni în șomaj? Care este logica închiderii piețelor? Li se pare că micii producători români o duc prea bine sau vor să ne ducă pe toți spre supermarketurile din țările din care Orban tocmai s-a întors? Ăsta e planul? Să distrugă micul producător român?

"Nu are sens"

Nici o măsură din cele pe care le anunță nu are sens atâta timp cât ele nu sunt dublate de un program extins de testare. Chiar și închiderea școlilor poate fi evitată printr-un triaj zilnic al copiilor și o testare săptămânală pentru profesori și bilunară pentru elevi!

Ce neșansă avem ca în momente de criză să fim conduși de niște propagandiști fricoși care nu văd în fața ochilor decât voturi! În 2009 i-am avut pe Băsescu și Boc! Azi ne-am pricopsit cu Iohannis și Orban!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Nu știu dacă ați văzut aseară declarația de la Palatul Victoria a dlui Iohannis. Lipsit de prompterul uriaș de la...

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Vineri, 6 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel