Tăriceanu: De unde avea informaţiile domnul Iohannis?

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, se întreabă într-un mesaj pe Facebook, de unde a avut preşedintele Klaus Iohannis informaţiile în legătură cu o presupusă 'înţelegere' a PSD cu premierul Ungariei pentru 'a ceda Ardealul'.

'O întrebare absolut logică: de unde avea informaţiile domnul Iohannis? Dacă nu le are de la serviciile româneşti, mai rămân două opţiuni: de la servicii străine sau pur şi simplu domnul Iohannis a aruncat o petardă ca să scape de investigaţia pe 'Operaţiunea sparanghelul, scrie Călin Popescu Tăriceanu, într-un mesaj postat vineri pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, susţinând că PSD a ajutat UDMR să treacă acest act normativ în Camera Deputaţilor.

'Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României. (...) Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor', a spus şeful statului într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Ulterior, preşedintele a luat act de respingerea de către Senat a propunerii legislative privind autonomia Ţinutului Secuiesc şi a atras atenţia că astfel de iniţiative nu ar trebui să se mai regăsească vreodată în Parlament, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI Badea, video viral cu Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel