Târgul de Crăciun din București. Primăria Capitalei anunță o capacitate limitată de persoane simultan

Târgul de Crăciun din București. Primăria Capitalei anunță o capacitate limitată de persoane simultan  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Târgul de Crăciun din București. Primăria Capitalei anunță o capacitate limitată de persoane simultan / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Târgul de Crăciun din București se va desfășura cu o capacitate limitată de persoane simultan.

Târgul de Crăciun din Bucureşti se desfăşoară cu o capacitate limitată la 1.000 de persoane simultan, a informat sâmbătă Primăria Capitalei.

"Începând de astăzi, 27 noiembrie, conform unei noi Hotărâri emise de Guvern (nr 1.238/26.11.2021) capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piaţa Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară. (...) Noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00/sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00", a precizat un comunicat de presă al CREART.

Organizatorii amintesc că, pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcţionează pe toată durata de desfăşurare a evenimentului Bucharest Christmas Market, transmite Agerpres. 

Târg de Crăciun pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti. Când va fi deschis primul târg din România cu muzică clasică

"Classical Christmas Market", primul târg de Crăciun din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă, va fi deschis publicului, în perioada 3 - 31 decembrie, pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti, transmite Agerpres.

Organizat de Opera Naţională Bucureşti şi Corul Naţional de Cameră "Madrigal - Marin Constantin", alături de Programul Naţional Cantus Mundi, "Classical Christmas Market" va fi amenajat pe o suprafaţă de 12.000 mp şi va conţine "decoruri şi activări de poveste", desfăşurate în jurul patinoarului, atracţia principală a târgului, potrivit unui comunicat al ONB.

Publicul se va putea bucura, de asemenea, de scena specială a colindătorilor, pregătită pentru spectacolele şi concertele copiilor din Programul Naţional Cantus Mundi şi nu numai, de Atelierele Spiriduşilor şi workshopuri pentru cei mici, de zboruri uimitoare cu sania deasupra patinoarului, plimbări cu Express-ul OCC - trenuleţul partenerilor de la Opera Comică pentru Copii, dar şi cu trăsura cu cai, de tradiţionalele căsuţe cu bunătăţi de sărbători şi multe alte surprize, toate colorate sonor cu multă muzică bună.

Pe parcursul Târgului, în sala mare a Operei vor avea loc mai multe reprezentaţii eveniment: premiera spectacolului centenar "Lohengrin" de Wagner (regia Silviu Purcărete - 8, 10 şi 12 decembrie), Seara Tinerilor Coregrafi (14 decembrie), spectacolul de balet "Spărgătorul de nuci" de Ceaikovski (15, 18, 23 şi 29 decembrie) (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel