Tânăr, amendat pentru că a filmat polițiști fără mască. Ce spune Poliția

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un tânăr de 25 de ani din Bistra, județul Alba, a filmat doi polițiști de la Rutieră care nu purtau mască de protecție și mănuși. Acesta a fost amendat pentru „comportament provocator”.

În imaginile postate pe Facebook, tânărul le atrage atenția celor doi agenți de la Poliția Rutieră că nu poartă mască și mănuși. La un moment dat, acesta se postează în fața mașinii de Poliție iar polițiștii îl imobilizează, scrie Mediafax.

IPJ Alba anunță că polițiștii rutieri au oprit în trafic în Câmpeni un autoturism, condus de o tânără din comuna Bistra, care circula cu viteza de 85 kilometri/oră, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 de kilometri/oră. În autoturism se mai aflau doi pasageri, dintre care un tânăr de 25 de ani care a intervenit și a solicitat ca polițiștii să nu o amendeze pe șoferiță.

"Tânărul a devenit violent verbal"

"În timpul discuției avută cu polițiștii, tânărul a devenit violent verbal, a adresat înjurii la adresa polițiștilor și a instituției, ulterior folosindu-și telefonul mobil pentru a-i filma pe polițiști și manifestând un comportament provocator”, susțin reprezentanții IPJ Alba.

Tânărul s-a așezat în fața autospecialei de poliție, pentru a-i împiedica pe agenți să-și continue activitatea. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde a primit o amendă de 1.000 de lei. Femeia aflată la volanul mașinii a fost și ea amendată cu 870 de lei și 4 puncte de penalizare.

Conducerea IPJ Alba a dispus verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul de intervenție al polițiștilor, precum și cu privire folosirea măștii de protecție de către aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel