Sute de tineri ar fi participat la o petrecere SECRETĂ de Halloween, fără test sau vaccin. Ar fi aflat locația doar după ce au cumpărat biletul - FOTO

Sute tineri ar fi participat la o petrecere secretă de Halloween, organizată în București în plin val 4 al pandemiei.

În Capitală ar fi fost organizate petreceri secrete fără vaccin și fără test Covid-19, în plin val 4 al pandemiei. S-ar fi întâmplat chiar după ce au intrat în vigoare restricțiile potrivit cărora evenimentele private sunt interzise, iar localurile și restaurantele nu au voie să funcționeze după ora 21:00. Polițiștii ar fi descoperit chefurile și au dat și amenzi, transmite Realitatea Plus, citând Libertatea. Unul dintre organizatori ar fi fost un tânăr care a colaborat cu polițiștii în trecut pentru ca un dealer de droguri să fie prins. 

Petrecerea, intitulată „Maneloween”. Schema prin care erau vândute biletele

Petrecerea, intitulată „Maneloween”, ar fi fost anunțată pe pagina de instagram a unei firme care organizează evenimente. S-ar fi specificat faptul că locația este secretă, iar petrecăreții o aflau după ce cumpărau biletul în valoare de 50 de lei. În anunț, ar fi fost precizat că nu era nevoie nici de vaccin, nici de test COVID pentru a avea acces. 

Brățările pentru accesul la chef s-ar fi vândut pe o terasă dintr-un mall, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea. 270 de adolescenți ar fi cumpărat biletele, fără să primească chitanțe.

În seara de Halloween, organizatorii i-ar fi luat pe tineri din fața Muzeului George Enescu și i-ar fi condus la restaurantul de pe Calea Victoriei unde adolescenții s-ar fi distrat fără mască și fără să respecte distanța socială. În spațiul public ar fi apărut filmări cu aceștia în timp ce dansau și cântau. Mai mult, unii dintre ei ar fi scris pe un grup comun de whatsapp că sunt în baie și consumă canabis.

Unii dintre adolescenți nu ar mai fi fost primiți la petrecere dar li s-ar fi promis că vor avea acces la o petrecere ce urma să fie organizată în următoarea săptămână. Ghinion. La ora 22:00 cheful a fost întrerupt de polițiști. Adolescenții ar fi apucat să fugă, însă organizatorii au fost amendați cu 10.000 de lei. Totuși, aceștia ar fi anunțat ulterior pe un grup de whatsapp un alt chef pentru zilele ce urmau, de această dată în cartierul Pantelimon. Petrecerea nu a mai avut loc pentru că la locație și-ar fi făcut apariția polițiștii cu două ore înainte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel