Sursa coronavirusului: Serviciile secrete SUA, anchetă de amploare asupra laboratorului din China

Pandemia de COVID-19 a născut un nou război între SUA și China. Washingtonul acuză Beijingul de faptul că a ascuns informații esențiale despre noul coronavirus iar Organizația Mondială a Sănătății, potrivit americanilor, a protejat politic China.

Oficial, virusul a apărut într-o piață din Wuhan, însă nu e niciun secret că SUA anchetează dacă COVID-19 a fost dezvoltat în laboratorul din Wuhan. Mike Pompeo a declarat în aceste zile că: "Efectuăm o anchetă exhaustivă asupra a tot ceea ce putem afla despre modul în care acest virus s-a propagat, a contaminat lumea şi a provocat o asemenea tragedie".

SUA nu acuză China că ar fi eliberat în mod intenționat virusul din laboratorul din Wuhan, dar nu exclud posibilitatea ca COVID-19 să fi fost dezvoltat în laborator și, accidental, virusul să fi fost eliberat.

Reiterăm faptul că într-o majoritate covârșitoare, specialiștii din întreaga lume, consideră că virusulul s-a dezvoltat pe cale naturală.


Fox News: Serviciile americane, investigație de amploare pentru a afla sursa COVID-19


Fox News scrie azi, în exclusivitate, că SUA efectuează o investigație de amploare pentru a afla sursa noului coronavirus care a ajuns la nivelul de pandemie și a îngenuncheat economiile globale.

Potrivit sursei citate, serviciile de informații americane colectează date despre laboratorul din Wuhan și alcătuiesc o cronologie a ceea ce se știa inițial despre noul coronavirus.

Agenții serviciilor americane, scrie Fox News, colectează date despre laboratorul din Wuhan iar mai apoi vor înainta un raport, după ce ancheta va fi finalizată, Administrației Prezidețiale Donald Trump.

Administrația Trump va stabili, pe baza concluziilor raportului mai sus menționat, culpabilitatea Chinei în ceea ce privește răspândirea COVID-19, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel