Suporterii lui Napoli şi-au exprimat nemulţumirea faţă de jucători

Aproape 150 de suporteri ai echipei italiene Napoli s-au strâns joi în faţa stadionului San Paolo, unde au aruncat cu petarde şi au desfăşurat bannere împotriva fotbaliştilor echipei, care au refuzat să rămână în cantonament şi cărora fanii le-au cerut "respect", informează AFP.

Suporterii, încadraţi de un important dispozitiv poliţienesc, au instalat un banner mare pe care era scris "Respect" în faţa intrării stadionului, unde un antrenament deschis abonaţilor era programat de la ora locală 15:30. Fanii au aprins câteva petarde şi au scandat "Merităm mai mult", "Sunteţi nişte mercenari", "Mergeţi la discotecă" sau "Trimiteţi să joace echipa Primavera".

Ei l-au atacat şi pe preşedintele Aurelio De Laurentiis, scandând "De Laurentiis, doar tu câştigi".

Atmosfera este foarte tensionată la Napoli de când jucătorii au decis marţi seară să nu rămână în cantonament, aşa cum decisese preşedintele clubului după eşecul de sâmbătă cu AS Roma (1-2) din Serie A.

Fotbaliştii au părăsit cantonamentul după meciul de marţi cu RB Salzburg (1-1) din Liga Campionilor.

Autocarul care trebuie să ducă jucătorii la baza sportivă după partida de marţi a părăsit gol stadionul San Paulo, după ce jucătorii au decis să meargă acasă în loc să intre în cantonament, nemulţumiţi de acest ordin al preşedintelui. Napoli nu a mai gustat din cupa victoriei de trei meciuri în Serie A, unde a coborât pe locul 7, şi seceta a continuat şi în Liga Campionilor.

Antrenorul Carlo Ancelotti şi-a exprimat luni dezacordul faţă de intrarea în cantonament, dar marţi a dormit la Castel Volturno. Presa speculează că reputatul tehnician ar putea fi demis.

Clubul a indicat miercuri că va dicta sancţiuni, care deocamdată nu au fost anunţate public.

"Un om care priveşte spre viitor a făcut un pas înapoi spre secolul 20", a scris joi La Gazzetta dello Sport despre De Laurentiis în legătură cu cantonamentul. De Laurentiis este un important producător de filme.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel