Suma ASTRONOMICĂ pe care o va plăti un fan pentru a lua masa cu o vedetă

Un fan al fotbalului american va plăti peste 750.000 de dolari pentru a lua masa cu Tom Brady, vedeta echipei Tampa Bay Buccaneers, în cadrul campaniei All In Challenge, destinată hrănirii persoanelor aflate în dificultate din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Reuters.

Mai multe celebrităţi, inclusiv sportivi, s-au alăturat campaniei All In Challenge, cu scopul de a strânge fonduri pentru a oferi mese persoanelor aflate în dificultate din cauza pandemiei. La licitaţie, alt fan a oferit 525.000 de dolari pentru a lua masa şi a juca o partidă de golf cu altă vedetă a fotbalului american, Peyton Manning, dublu învingător în Super Bowl.

Pentru o zi de activităţi în Templul legendarului baschetbalist Magic Johnson, cineva a oferit aproape 100.000 de dolari. Deocamdată nu au fost dezvăluite numele celor care au câştigat aceste licitaţii. Cel care a avut ideea acestei licitaţii este Michael Rubin, coproprietar al echipei Philadelphia 76ers, din Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

El a dezvăluit că a fost inspirat de Ice Bucket Challenge ('Provocarea găleţii de gheaţă'). 'Ţării îi este dor de sport şi de sportivii săi', a spus Rubin, menţionând că această licitaţie a permis colectarea a 21,5 milioane de dolari în 13 zile. 'Avem responsabilitatea de a face cu adevărat diferenţa', a adăugat Rubin, potrivit Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel