SUCCES în lupta cu Covid-19 la Buzău. Tătaru a recunoscut: Numărul de cazuri spune totul!

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre cum au gestionat autoritățile de la Buzău pandemia Covid - 19.

La Buzău sunt doar 15 persoane infectate cu coronavirus la nivel județean. Se află pe penultimul loc la numărul de cazuri la nivel național.

'Până în momentul acesta, este o parte bună că am trecut pe acolo. Am văzut și izolarea, restricții, tot ce înseamnă măsuri. Numărul de cazuri spune totul, să știți! Eu acum gestionez și încerc să gestionez în șase județe care, într-adevăr, se apropie de 400 și au o accelerare pe corpul medical: Arad, Timișoara, Hundedoara, Neamț, Brașov și Botoșani.' a declarat Tătaru.

'Dacă stau să mă uit la Brăila sau la Buzău, vizavi de ce se întâmplă la vecini, la Galați, stau bine, în contextul în care se poate sta bine în pandemia asta. Eu zic că e o gestionare destul de bună. Nu vreau să mă pronunț prea devreme. Încă nu am atins vârful și vreau să vedem la final.' a declarat Nelu Tătaru.

Mesaj pentru buzoieni



'Să respecte izolarea, să respecte toate măsurile de precauție! Încă nu am ajuns acolo sus. Suntem într-o creștere, chiar dacă numai progresivă, nu exponențială. Eu sper ca un efect să îl vedem la 7-10 zile după Sărbătorile Pacale, când putem face o evaluare. La nivel național, este o zi în care am avut în 24 de ore doar 190 de cazuri noi.' a menționat Tătaru.

'Să așteptăm o săptămână, să vedem cât ține acest trend, să putem spune că am atins vârful și pe urmă să vedem panta descendentă. Știm că este greu! Încă nu vorbim de relaxare! Încă suntem precauți, dar vor veni și acele zile!' a declarat Nelu Tătaru, pentru Campus TV Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel