Suc detoxifiere după Crăciun. Trucuri DETOXIFIERE

detoxifiere după masa de Crăciun
detoxifiere după masa de Crăciun

Suc detoxifiere. După masa bogată de Crăciun, corpul nostru are nevoie de detoxifiere. Dacă doriți să faceți acest lucru, vă spunem cum să vă preparați un suc delicios și foarte ușor de făcut.

Suc detoxifiere. Iată de ce aveți nevoie:

1. Suc de grapefruit.

2. O tulpină de țelină.

3. O felie de ananas.

4. Miere.

Mod de preparare:

Spălați foarte bine țelina și apoi puneți-o în blender împreună cu felia de ananas, sucul de grapefruit și mierea. Apoi puneți puțină gheață și serviți. Vă recomandăm să beți acest suc imediat după ce îl pregătiți. Trebuie să-l consumați dimineața timp de o săptămână.

Sfaturi pentru detoxifere

Există și câteva sfaturi de care ar trebui să țineți cont pentru a nu avea probleme de sănătate. Este foarte important să controlați cantitățile de alimente consumate a doua zi după sărbători. Secretul este moderația. Dacă știți că veți consuma aceeași mâncare  la fel ca în urmă cu o zi (ceea ce se întâmplă de multe ori), trebuie doar să scădeți ușor cantitatea.

Legume

Este foarte important vasul cu legume. Ar trebui să încercați să aveți mereu mai mult de jumătate sau cel puțin jumătate din farfurie plină cu legume.

După Crăciun, este bine să evitați alcoolul. Ideal este să beți multă apă.

De asemenea, specialiștii recomandă ca în restul săptămânii să mâncați și alte alimente decât cele pregătite pentru Crăciun. Ideal ar fi să beți multă apă, să evitați alcoolul, să creșteți cantitatea de legume și să reduceți marimea porțiilor.

Nu există diete minune

Nu există diete minune astfel încât să contracarăm alimentele pe care le consumăm mai mult în aceste zile. Realitatea este că trebuie să ne întoarcem la dieta normală, echilibrată, fără să cădem într-o paranoia dietelor nebune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel