Urmărește emisiunea live


SUA. Estimări ale cercetătorilor referitoare la coronavirus

Estimările specialiştilor arată că numărul de infecţii în SUA este mult mai mare față de cifrele prezentate de către autorități.

Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a declarat că de fapt 1 din 150 de persoane din SUA este probabil „infectat chiar acum”, scrie Forbes.

Cercetătorii Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor şi MIT au proiectat că numărul infecţiilor cu noul coronavirus este în realitate de zece până la 11,8 ori mai mare decât numărul de cazuri confirmate, ceea ce înseamnă peste „700.000 de infecţii reale pe zi”.

OMS anunță o creştere record a cazurilor de coronavirus în ultimele 24 de ore, în întreaga…Cercetătorii din Ungaria au dezvoltat un medicament pe bază de proteine care inhibă COVID-19

Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a explicat că atunci când erau confirmate în jur de 20.000 cazuri pe zi, „1 din 200 de persoane erau infectate”.

Proiecţia lui Gottlieb de 700.000 de infecţii zilnice este o creştere semnificativă faţă cifra înaintată în la 1 iulie, când se estimau că există în jur de 400.000 – 500.000 de infecţii reale în fiecare zi, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel