Urmărește emisiunea live



SUA, aproape de o criză privind aprovizionarea cu alimente? Semnal de ALARMĂ

rafturi_goale_41861300
rafturi_goale_41861300

Aprovizionarea cu alimente din Statele Unite ar putea fi în pericol în condițiile în care tot mai multe fabrici se închid din cauza infectării personalului cu coronavirus. 

Este timpul să vorbim mai serios despre aprovizionarea cu alimente, așa încep un articol jurnaliștii de la CNN. Asta în condițiile în care se pare că aprovizionarea cu carne este în pericol. Muncitorii din ferme se tem și este greu să obții alimente.

Profesioniștii din domeniul sănătății, medici, asistenți medicali și toți cei care sunt în prima linie, sunt eroii corecți și evidenți ai pandemiei, dar dacă acest episod întunecat ne-a învățat ceva despre modul în care trăim astăzi, s-ar putea ca societatea noastră să se sprijine pe spatele a multor persoane care nu pot pur și simplu să stea acasă în timp ce coronavirusul se răspândește. 

Lucrătorii din industria alimentară sunt și lucrători de prim rang

Una dintre cele mai mari fabrici de procesare a porcilor din SUA a încetat producția pentru viitorul neprevăzut. Motivul? Angajații de la uzină reprezintă aproximativ jumătate din cazurile de coronavirus din Dakota de Sud.

Închideri similare au lovit și în Pennsylvania și Iowa, iar CEO-ul Smithfield a declarat că aprovizionarea cu carne a țării este în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel