Studentă la Medicină, apel DISPERAT: "Câţi pacienţi s-ar lăsa pe mâna unor medici care au învățat online?"

O studentă la Medicină din Iași a transmis un mesaj dur, în plină pandemie de COVID-19. 

Universitățile de medicină nu au stabilit cum vor învăța studenții, online sau la patul pacientului, deși mai este doar o lună până la începerea anului universitar. O tânără studentă la Medicină din Iași crede că nu pot fi dobândite aceleași noțiuni în învățământul online ca în cel clasic.

Mai este o lună până la începerea anului universitar, iar universităţile de medicină încă nu au decis cum vor învăţa studenţii: online sau la patul pacientului.

Ce spune studenta la medicină. "Câţi pacienţi s-ar lăsa pe mâna unor medici care au făcut facultatea online?"

Ana Olariu este studentă la UMF Iaşi și spune că ar prefera să se întoarcă în spital să înveţe, iar cursurile ar putea să le facă de acasă. Ea susține că nu ar putea să se considere medic fără contactul cu pacienții.

„Nu cred că am putea să spunem după ce terminăm facultatea asta că suntem medici dacă nu reuşim să intrăm în contact cu pacienţii, să vedem exact patologiile. Dar pe termen lung nu cred că am putea să spunem că dobândim aceleaşi informaţii, că avem aceleaşi noţiuni şi atunci este foarte, foarte complicat să spui că tu eşti un medic bun dacă tu nu ai intrat în contact cu pacienţii. Nu ştiu câţi pacienţi s-ar lăsa pe mâna unor medici care au făcut facultatea online? Eu, personal, ca om nu aş face chestia asta”, a spus Ana Olariu, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel