Dr. Moldovan, STRIGĂT de disperare: STOP viață socială! Nu mai avem locuri în spitale

Imagine cu rol ilustrativ - Foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ - Foto: Pixabay

Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, consideră că în România ar trebui luate măsuri mai stricte pentru stoparea creșterii numărului de infectări cu Sars-Cov-2.

Eu zic "Stop viață socială" pentru că efectiv ne batem joc. Uitați ce se întâmplă acum cu pelerinajele, mall-uri... ca încă să putem favoriza partea de industrie. La industrie propun niște măsuri ferme de control și de respectare a regulilor de prevenție.

În momentul actual nu mai este o creștere matematică simplă a cazurilor, ci o creștere exponențială. Ne așteptăm să avem schimbări mai rapide ca acum, astfel încât, cu siguranță, într-un timp nu foarte lung, putem să ne așteptăm ca sistemul sanitar să nu mai facă față la o capacitate cât de cât corectă de îngrijire a pacienților. Este o supraîncărcare a sistemului sanitar. O vedem cu toții. Nu mai avem locuri în spitale, nu mai avem locuri pentru pacienții care efectiv au nevoie de internare, de spitalizare și de tratament foarte conștiincios administrat.", a declarat Andreea Moldovan pentru RealitateaPlus,.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel