Strategia de vaccinare împotriva COVID-19. Ce trebuie să știe toți românii

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Strategia de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în România va fi prezentată vineri, de la ora 16.00, la Palatul Victoria, după ce a fost aprobată în ședința CSAT.

„Strategia de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în România va fi prezentată în cadrul unei conferințe de presă susținută mâine (vineri - n.r.), începând cu ora 16.00, la Palatul Victoria, de Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte CNCAV, și Florentina Furtunescu, Institutul Național de Sănătate Publică”, anunță Executivul.

Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 a fost aprobată joi în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, convocată de președintele Klaus Iohannis, cu trei zile înaintea alegerilor parlamentare.

Intenția a fost anunțată de miercuri de președintele Klaus Iohannis, care preciza grupurile prioritare: personalul medical din centrele rezidențiale și medico-sociale, populația cu risc ridicat de evoluție severă în cazul infecției și personalul din domenii cheie.

 .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel