Stomatolog din Capitală, acuzat de viol. Mărturie cutremurătoare, după cazul Ștefaniei Costache: Nu m-ar fi crezut nimeni

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Tot mai multe femei apar în spațiul public și povestesc că au fost victime ale stomatologului din Capitală acuzat de viol. Cazul a devenit cunoscut după ce vedeta TV Ștefania Costache a declarat că a fost drogată și violată atunci când a mers la un cabinet de stomatologie.

După ce Ștefania Costache a povestit despre ceea ce i s-ar fi întâmplat în urmă cu un an, au apărut și alte femei care susțin că au fost victime ale stomatologului respectiv. Până acum, 6 femei au depus plângeri la Poliție, dar se pare că există și mai multe victime.

"Anul trecut, nu mai știu exact când, iunie, iulie, am avut o lucrare, un pivot. Am sunat-o pe asistentă, mi-a spus că sunt în concediu, dar dacă e urgent să mă duc la cabinet, că e un medic. M-am dus acolo, primul lucru care m-a frapat a fost că a închis ușa, și-a aprins o țigară, m-a întrebat dacă fumez. I-am spus că fumez de obicei, dar nu atunci.

M-a pus pe scaun, am zis să nu fiu paranoică, dar mi-a pus mâna pe sân, se chinuia să scoată lucrarea ca pe un cui. Eu am 55 de ani, sunt o fire mai emotivă. Am simțit ceva cald, am dat să mă ridic și a zis să stau liniștită. Eram sub o anestezie foarte puternică, am fost amețită două zile. M-am ridicat, el a venit în spatele meu să îmi facă masaj, că mi-a scăzut tensiunea. A zis să îmi dea ceva să beau. I-am spus să-mi deschidă ușa. A insistat să beau o gură de suc. Am țipat lângă ușă. Tot zicea să-mi facă altă programare... mi-a deschis ușa, am coborât pe scări. Eram amețită, m-a întrebat o doamnă dacă mă simt bine, nu știu dacă i-am răspuns.

M-am așezat pe o bordură, treceau mașinile pe lângă mine. Un domn m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor... nu știu cum am ajuns acasă. Prietena mea care stă la două uși, după ce i-am povestit, a zis să-l reclame. Nu m-ar fi crezut nimeni. Era cuvântul meu împotriva cuvântului lui. El era un copil, chiar nu mă așteptam.”, a povestit Flori, o femeie în vârstă de 55 de ani, la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Stomatolog din Capitală, acuzat de viol. Șașe victime au depus plângeri la Poliție, după cazul Ștefaniei Costache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel