Stomatolog din Capitală, acuzat de viol. Șașe victime au depus plângeri la Poliție, după cazul Ștefaniei Costache

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Cazul stomatologului din București acuzat de viol a ajuns în spațiul public după ce vedeta TV Ștefania Costache a declarat că a fost drogată și violată atunci când a mers la un cabinet de stomatologie.

După ce Ștefania Costache a povestit despre ceea ce i s-ar fi întâmplat în urmă cu un an, au apărut și alte femei care susțin că au fost victime ale stomatologului respectiv. Până acum, 6 femei au depus plângeri la Poliție, dar se pare că există și mai multe victime cărora le este teamă să vorbească, relatează RealitateaPlus. Oamenii legii au deschis un dosar penal și vor trebui să ia fiecare caz în parte și să stabilească ce s-a întâmplat cu adevărat.

"Am fost intrat în cabinet și a început să îmi maseze umerii și i-am spus că nu așa se procedează. El mi-a spus că îmi trebuie masaj de relaxare pentru că avem multă treabă de făcut. Încerca cumva cu piciorul drept să își bage piciorul între pulpele mele. Am încercat să îl împing și mi-a spus: "Stai așa că nu îți fac nimica". Își tot punea mâinile pe mine.", a povestit una dintre victime.

"Când eram pe scaunul de lucru încerca să își atingă părțile lui intime. Ale mele nu, dar ca să-și facă anumite servicii singur. Sigur multe femei nu au fost la poliție, cum nu am fost nici eu, pentru că nu suntem luate în serios. Tot timpul se spune: "Și-a cerut-o. Era îmbrăcată nu știu cum". Tot timpul victima este de vină.", a mărturisit o altă victimă. 

Sursele RealitateaPlus spun că medicul stomatolog va fi audiat în perioada următoare. El și-ar fi întrerupt activitatea momentan și nu mai primește pacienți, motivând prin faptul că ar avea probleme familiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel