Știrea zilei nu este că Nelu Ploieșteanu se află în stare gravă fiind bolnav de Covid-19, ci alta... tot despre celebrul lăutar

Nelu Ploieșteanu, infectat cu coronavirusul care a făcut o mulțime de victime
Nelu Ploieșteanu, infectat cu coronavirusul care a făcut o mulțime de victime

Știrea zilei nu este că Nelu Ploieșteanu se află în stare gravă fiind infectat cu coronavirusul care deja a ucis 21.877 de români.

Știrea este că lăutarul a plecat pe propria semnătură din spital, conform informațiilor apărute în presă. Credea că se poate trata acasă de coronavirus. A plecat din spital deoarece credea că virusul e o joacă. S-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore.

Acum Nelu Ploieșteanu se zbate între viață și moarte. Starea lui s-a agravat foarte tare. Șansele de supraviețuire sunt scăzute, medicii fiind rezervați în privința evoluției sale. Are plămânii afectați în proporție de 70%, după cum a spus jurnalista Mara Bănică.

Din păcate, Nelu Ploieșteanu nu avea vreo sănătate de fier. Are 71 de ani și un istoric medical, aspecte care-l fac să intre în categoria principală de risc. În 2013, a fost internat din cauza unor probleme respiratorii. De asemenea, avea și probleme cu inima.

Probabil mai sunt oameni ca Nelu Ploieșteanu care, după ce au urmărit vreo parlamentară isterică sau vreo doctoriță esteticiană, au plecat din spital, pe semnătură, crezând că paracetamolul te scapă de coronavirus. Doar că acești oameni nu devin o știre pentru că nu-i cheamă Nelu Ploieșteanu.

Dar știrea asta are și o parte bună: Când mai auzim istericalele unora ca Șoșoacă, ”iluziile vândute” de vreo esteticiană ca Adina Alberts sau așa numite scheme de tratament date de medici-minune precum Flavia Groşan, să ne gândim la Nelu Ploieșteanu. Că uite așa se ratează vindecarea multor pacienți bolnavi de Covid-19 ajungând ulterior în stare gravă, pe un pat de spital, zbătându-se între viață și moarte. Și când ne e rău, să mergem la spital și să rămânem acolo.

Că poate dacă nu existau ”expertele” de mai sus sau altele/alții din aceeași categorie, Nelu Ploieșteanu mai bagă o melodie la ora asta, măcar la el în sufragerie, dacă localurile sunt închise.

Atenție în gura cui vă uitați înainte să ajungeți prea devreme și prea nedrept să vă zbateți între viață și moarte!

Întrebarea este câte morți oare au pe conștiință goarnele care fac din Covid-19 o banală răceală?! Sau câți români au trecut pe la terapie intensivă după ce s-au luat după pseudo-experții de pe Facebook? Habar n-am după cine s-a luat Nelu Ploieșteanu, dar sperăm că își va reveni curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel