Sting şi-a anulat toate concertele programate până duminică din cauza unei probleme de sănătate

Cântăreţul britanic Sting şi-a anulat toate concertele programate până duminică din cauza unei probleme medicale, potrivit paginii oficiale de internet a muzicianului, care nu oferă detalii referitoare la starea sa de sănătate, informează AFP. 

O sursă apropiată anturajului artistului a precizat pentru AFP că fostul membru al trupei The Police suferă de o infecţie minoră la nivelul gâtului.

Site-ul muzicianului a anunţat, fără să ofere detalii, şi prezentând sincerele regrete ale artistului, anularea concertele programate miercuri şi joi în oraşele germane Munchen şi Stuttgart, precum şi cel de vineri de la Slavkov u Brna (Republica Cehă). 

Sting nu este încă în apele lui, iar medicul i-a recomandat să nu urce pe scenă, precizează anunţul publicat pe site. 

Cântăreţul britanic cu 100 de milioane de albume vândute, în vârstă de 67 de ani, a anulat deja luni un concert din cadrul festivalului de jazz de la Gent, în Belgia, fără a oferi detalii despre starea sa de sănătate. 

Următoarele concerte din cadrul turneului artistului sunt programate duminică, la Weert, în Olanda, şi luni, la Bonn, în Germania. 

În data de 17 iulie, Sting urmează să cânte la Lyon şi mai are programate câteva spectacole în Franţa în această vară (Marciac, Carcassonne, Vitrolles, Colmar), iar în această toamnă la Paris, Orleans, Lille, Bordeaux, Nantes, Lyon, Nisa şi Grenoble (ultimul concert, programat pe 28 octombrie, a fost anunţat miercuri). 

În perioada dintre aceste două turnee în Europa, artistul este aşteptat în Asia la începutul lunii octombrie.

Sting, fostul lider vocal al trupei Police, a demarat în 1985 o carieră solo care i-a consolidat succesul pe plan global. 

Muzicianul este totodată implicat în numeroase cauze politice şi ecologice, de la eliberarea lui Nelson Mandela, la protejarea pădurii amazoniene. Este şi un mare adept al practicilor yoga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel