Ștefănescu, umilit și evacuat din sală la procesul lui Năstase

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost evacuat din sala de judecată de la ICCJ, unde a avut loc un nou termen în dosarul "Zambaccian", în care este implicat fostul premier Adrian Năstase.

Președintele completului de judecată i-a cerut liderului PSD să părăsească sala, pe motiv că acesta s-ar fi manifestat zgomotos.

La scurt timp după incident, Codrin Ștefănescu a declarat:

"Președintele completului de judecată mi-a spus: «Domnul acela cu chelie, ridicați-vă în picioare. Dumneavoastră vă hliziți în timpul ședinței?». Eu i-am spus: «Domnule președinte, stau liniștit!». «Vă rog să părăsiți sala. Aveți nevoie de un jandarm?»

Ăsta este un incident cum eu n-am mai văzut. E prima dată când se întâmplă. După modul în care s-a comportat președintele completului de judecată, senzația mea este că avem de-a face cu un proces politic și că este un caz antamat deja. Este inimaginabil. Îl vom da în judecată pe președintele completului de judecată.

Dacă nu aveam un ochi? Îmi spunea «Ieși chiorete afară?» Dacă eram într-un scaun cu rotile? Îmi spunea «Ieși retardule afară?»", s-a întrebat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel