Statistici TERIBILE în Marea Britanie. Unul din trei decese, din cauza COVID-19

COVID-19 face ravagii în Marea Britanie, unde medicii se chinuie să lupte contra răspândirii virusului deşi  nu au suficiente materiale de protecţie. 

Conducerea Colegiului Medicilor din Marea Britanie face apel la cadrele medicale să nu intre în contact cu pacienţii COVID fără echipament de protecţie. 

"Oamenii trebuie să decidă de unii singuri dacă sunt într-o situaţie riscantă sau nu. În momentul ăsta, unul din trei decese din Marea Britanie este din cauza COVID-19, aşa că situaţia este critică", a declarat Yvonne Doyle, directorul medical al Agenţiei de Sănătate Publică, pentru The Independent.  

Iar multe dintre persoanele infectate sunt cadre medicale. Spre exemplu, în Ţara Galilor, 90 la sută dintre persoanele confirmate pozitiv sunt angajaţi ai NHS (Sistemul Naţional de Sănătate). 

Datele oficiale 

The Telegraph citează Biroul Naţional de Statistică din Marea Britanie, care afirmă că până pe 10 aprilie, jumătate dintre decesele din Londra erau legate de COVI-19, în timp ce în toată Marea Britanie, 34 la sută dintre decese aveau legătură cu noul coronavirus. 

Cifrele sunt în creştere, din nefericire. La începutul lunii Aprilie, în Marea Britanie 21 la sută dintre decese puteau fi legate de COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel