Stare de urgență - prețuri în creștere. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, apel către comercianţi

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Primarul Gabriel Mutu face apel la producătorii şi comercianţii care îşi desfăşoară activitatea pe raza Sectorului 6 să menţină preţurile produselor la nivelul anterior crizei generate de noul coronavirus, potrivit unui comunicat al autorităţii locale. 

'Creşterea preţurilor la produsele de bază şi la cele necesare igienei este absolut nejustificată şi contravine solidarităţii, de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă dificilă. Încă de acum 6 săptămâni am început distribuţia gratuită a măştilor medicinale şi soluţiilor dezinfectante, în primul rând elevilor, dar şi cetăţenilor care accesează punctele de prim ajutor din zonele aglomerate. Specula nu va fi tolerată în Sectorul 6!', a declarat Gabriel Mutu.

Primăria Sectorului 6, prin direcţiile subordonate, efectuează constant dezinfecţia spaţiilor publice cu substanţe omologate, prin metode moderne, fără costuri suplimentare pentru comercianţi. Suplimentar eforturilor administraţiei locale, au fost contactaţi şi reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, în vederea intensificării controalelor în pieţele din Sectorul 6, pentru a preveni astfel de comportamente nelegale, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel