EXCLUSIV  STARE de URGENȚĂ în România? Remarca lui Val Vâlcu. Prima GREȘEALĂ în lupta cu noul Coronavirus

Unii politicienii cer stare de urgență din cauza noului coronavirus. Numărul persoanelor infectate crește accelerat. Oamenii intră în panică și golesc magazine și farmacii, ieșind în aglomerații, în loc să se izoleze, pe cât posibil. 

”Cei care văd o soluție în starea de urgență, să se gândească la un lucru: forțele de ordine sunt colegii polițistului care și-a îmbolnăvit propria familie și apoi un întreg spital.” a subliniat Val Vâlcu.

Jurnalistul spune că prima greșeală în lupta cu noul coronavirus a fost aceea că autoritățile n-au deschis dosar penal pe numele tânărului din Germania, trimis în izolare timp de 14 zile, iar el a venit la rude în România și a mers la schi. ”Poate era mai atent polițistul înainte să dea informații false” consideră Val Vâlcu. 

Fostul angajat al MAI, în vârstă de 60 de ani, este pacientul infectat cu coronavirus care se află în starea cea mai gravă. El a fost în vacanță în Israel, unde se pare că a luat virusul COVID-19. Întors în țară, și-a infectat familia, printre care s-au numărat și nora însărcinată, precum și nepotul de doar 4 ani. Apoi s-a internat la spitalul Dimitrie Gerota, unde a infirmat că ar fi fost plecat din țară. În cele din urmă, a recunoscut situația, motivând că nu voia să-și bage familia în izolare fără un motiv, pentru o așa-numită protecție socială. Până când a recunoscut situația, a îmbolnăvit și medici. Straniu este că vorbim de o familie de bugetari, oameni ce ar fi trebuit să fie informați cu privire la riscurile la care se expun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel