Spitalul Floreasca: două secții, închise din cauza infecțiilor COVID-19

Două secții ale Spitalului Floreasca din București au fost închise după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv la COVID-19. Una dintre secții a fost, deja, redeschisă.

Două secții ale Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală au fost închise în urma mai multor cazuri de infecție COVID-19. Medicul Bogdan Oprița a explicat pentru DC Medical că una dintre secții a fost deja redeschisă, în timp ce cea de-a doua ar putea fi redeschisă sâmbătă, dacă testele vor fi negative.

„Secția de gastroenterologie a fost închisă în cursul săptămânii trecute și astăzi a fost redeschisă, pentru că cinci persoane din personalul medico-sanitar al secției, adică asistente și infirmiere, au fost diagnosticate pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2. Trebuie spus că activitatea de asigurare a urgențelor nu a fost afectată, pentru că laboratorul de endoscopie digestivă, cel care realizează toate manevrele diagnostice și terapeutice, nu au fost închis și dacă au fost urgențe, ele au fost rezolvate și apoi internate în secțiile medicale sau în secțiile de chirurgie”, a spus medicul.

Citește continuarea articolului pe dcmedical.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel