EXCLUSIV  Spitalele Covid din România, unicat în Europa. Vâlcu: Este aberant! Operațiunea trebuie oprită acum!

spital covid
spital covid

În Europa nu există noțiunea de spital Covid. Există doar în puține țări cum ar fi România sau Ucraina.

Spitalele Covid s-au dovedit a fi extrem de neproductive. A dovedit-o cazul Colentina. Să ții un spital blocat pentru 40 de pacienți Covid, care au și alte patologii, este aberant, a spus jurnalistul Val Vâlcu. La început, când s-a decis ca multe spitale să se transformare în spitale Covid, nu se știau prea multe despre pandemie, dar acum, când lucrurile s-au mai limpezit, este revoltător să se continue în această direcție. Acum trebuie oprită operațiunea transformării în spitale Covid.

Coronavirusul nu se transmite prin pereți, nu sapă să treacă printr-un salon în altul. La spitalele private, evident care nu s-au transformat în spitale Covid, nu s-a infectat nimeni. Până venea testul, pacientul era ținut într-o zonă speciale unde medicii stăteau în costume de protecție. Apoi, dacă vedeau că pacientul nu este infectat, îl duceau la secția unde avea nevoie.

Din cauza spitalelor Covid au avut de suferit și oamenii din orașele mici. Ei nu au mai putut să se ducă la spitalele respective să își rezolve problemele de sănătate pentru că nu mai aveau unde, acestea fiind transformate în depozite de bolnavi infectați cu noul coronavirus. Au fost păgubiți o mulțime de pacienți cu boli cronice. Să transformi spitale cu 400-800 paturi în depozite de pacienți Covid este revoltător! Această mișcare trebuie să înceteze cât mai repede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel