Soția primului polițist mort de COVID-19, declarație răvășitoare în direct: Sunt supărată pe Dumnezeul meu

COVID-19 a distrus o familie. O mamă, medic, și-a pierdut soțul, primul polițist ucis de coronavirus. Fiica ei, și ea infectată, a trăit o traumă. 

Daniela Gibea, soția primului polițist mort de COVID-19, de profesie medic, a făcut declarații cutremurătoare în direct, la Antena 3. 

”L-am iubit și-l voi iubi și dincolo de moarte”

”Eu nu caut vinovați, sunt supărată doar pe Dumnezeul meu... de ce ni s-a întâmplat nouă. Durerea e imensă, l-am întâlnit târziu pe acest om, eram la a doua căsătorie, l-am iubit și-l voi iubi și dincolo de moarte” a spus Daniela Gibea. 

”O să fie bine, o să ajung la voi... și n-a mai ajuns”

Medic de profesie, femeia a spus că și-a dat seama după trei zile că soțul său are o problemă. După trei zile, bărbatul s-a dus la spital, unde nu a fost testat din prima. ”După cinci zile de tratament la Caracal, a fost trimis la București, la Matei Balș, unde s-a și stins. Am vorbit cu el până în secunda intubării. Mi-a spus: o să fie bine, o să ajung la voi... și n-a mai ajuns. Avea doar un diabet tip II, că lumea judecă... Am pacienți de 80 de ani care trăiesc cu diabetul tip II, oameni buni! Treziți-vă, nu se întâmplă nimic, avea un diabet sub control cu pastile. Ce să vă spun? Greu, foarte greu... Fetița a pierdut Bac-ul, a dat în sesiune specială, eu am fost pozitivă, eram în spital la Slatina.” a povestit Daniela Gibea, care a mărturisit: ”aveam inima bucăți”. 

”Tot ceea ce trăiesc eu este o dramă. Eu, ca soție, ca mamă, să țin moralul unui copil care nu a dat Bac-ul, a avut o traumă imensă... Să mergi în sesiunea specială la Bac și să știi că-ți îngropasei părintele cu o săptămână în urmă... A fost și este o traumă.” a conchis soția polițistului ucis de COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel