Soția bărbatului din Suceava infectat cu noul coronavirus: Au zis să vadă întâi dacă îmi iese mie

Soția bărbatului de 71 de ani din Suceava infectat cu noul coronavirus spune că în locuința lor mai stă o femeie, care nu a fost testată.

"El a fost dus la control, eu nu am fost cu el. El are cancer de șapte ani pe al optulea și merge la control acolo (în Italia - n.r.), acolo a fost internat, acolo a făcut citostatice, acolo a făcut radioterapie. El acum a fost la control pe data de 24 februarie. S-a întors acasă cu autocarul. Când s-a întors se simțea bine, nimica nu a zis. A mâncat, i-am făcut cafea, a râs, a glumit și marți după-amiază a făcut febră. Am zis "eu cum stau noaptea cu tine aici, cu febra asta?", am vrut să sun la salvare, dar mi-a zis să nu sun. I-am dat un paracetamol, a mai scăzut oleacă febra, m-am gândit că noaptea e mare și până la urmă am chemat salvarea. Când a venit salvarea avea 39, 4", a spus femeia pentru Mediafax.

 "Eu m-am gândit că îi e rău de la problemele lui cu cancerul, că în noaptea de Anul Nou l-am dus la Suceava, i-au pus patru flacoane de sânge la hematologie. Și am zis că îi e rău cu cancerul lui. Când colo... ".

"Mie mi-au zis să stau în locuință"

Joi i-au fost recoltate probe și femeii și urmează să fie testate la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

"Mie mi-au zis să stau în locuință, să stau izolată. Azi ( n.r. joi ) au venit și mi-au luat probe și mie din gât și din nas", spune aceasta.

Cei doi mai locuiesc cu încă o femeie: „A vrut și ea să o testeze și au zis să vadă întâi dacă îmi iese mie și cum îmi iese mie și după o testează".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel