Şomaj tehnic bugetari. Cîţu, anunţul serii

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Florin Cîţu vine cu un anunţ pentru bugetari, cu privire la informaţia potrivit cărei s-ar lua în calcul trimiterea în şomaj tehnic a unor categorii de bugetari. 

Florin Cîţu a declarat că nu s-a luat în calcul trimiterea în şomaj tehnic a bugetarilor.

"Nu există aşa ceva în discuţie în Ministerul Finanţelor Publice şi nu este ceva ce eu aş susţine în acest moment. Vă spun: astăzi este nevoie de fiecare om din administraţia publică. (...) Eu vă spun, în ceea ce mă priveşte,  nu am discutat despre aşa ceva, nu există un astfel de proiect. Eu ştiu discuţiile din spaţiul public, am susţinut mereu o reformă a aparatului administrativ, sunt cel care a spus că e nevoie de o reformă, dar spuneam acest lucru într-un moment în care România nu era în lupta cu coronavirus.

În continuare facem această reformă prin informatizare, digitalizarea ANAF a mers mult mai rapid, dar cred că astăzi e dificil să vorbim despre astfel de lucruri pentru că sunt greu de interpretat şi, în acelaşi timp, cred că e greu să aplici această măsură unitar şi atunci, dacă vrei să faci o reformă a aparatului administrativ, trebuie să o faci atunci când nu ai lupta cu criza în domeniul sănătăţii", a declarat ministrul Florin Cîţu, luni seara, la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel